CUPRINS 
SECTIUNEA 1 - TERMENI SI CONDITII
SECTIUNEA 2 - POLITICA DE CONFIDENTIALITATE (COOKIES)


SECTIUNEA 1 - TERMENI SI CONDITII

Cine suntem
SC POWERFUL INSIDE OUT SRL
Adresa: Sos. Pantelimon 253, Sector 2, Bucuresti
Email: magda@magdapreda.com
Cod fiscal: 43441515
Nr. Reg.: J40/17163/2020

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului magdapreda.com
Termenii și condițiile de utilizare a site-ului magdapreda.com (denumite în continuare „Termeni și Condiții”) stabilesc care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul magdapreda.com (denumit în continuare „Site-ul” și/sau „magdapreda.com”) ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite în continuare „Serviciile magdapreda.com”), și are valoarea unei convenții încheiate între magdapreda.com, în calitatea sa de proprietar și administrator al Site-ului, și orice persoană/persoane care vizitează ori acceseaza Site-ul sau care dorește/doresc să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciile magdapreda.com (denumită în continuare „Utilizator” sau, în mod colectiv, „Utilizatori”).
Neacceptarea acestor Termeni și Condiții sau a oricărei prevederi din acestea atrage obligația Utilizatorului respectiv de a înceta de îndată accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciilor magdapreda.com, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea.

Drepturile asupra conținutului Site-ului
Conținutul și elementele de grafică ale Site-ului, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere etc.) aparțin magdapreda.com și partenerilor săi și reprezintă conținutul Site-ului.
Conținutul Site-ului, indiferent de zona în care se află în site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al magdapreda.com. Astfel, este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal.
Cererile de utilizare a conținutului site-ului în orice scop altul decât cel individual pot fi solicitate echipei magdapreda.com prin oricare dintre modalitățile indicate în sectiunea de Contact a Site-ului.
Orice persoane care expediază, în orice mod, informații ori materiale către site, își asumă obligația de a nu prejudicia în nici un fel drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar putea invoca în legătură cu materialele și informațiile transmise în orice mod către site, iar persoanele care expediază în orice fel informații ori materiale înțeleg și acceptă că încălcarea în orice mod a acestei obligații nu poate angaja în nici un fel răspunderea magdapreda.com, ci numai răspunderea persoanelor respective.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Utilizarea site-ului www.magdapreda.com de catre Dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.
SC POWERFUL INSIDE OUT SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de catre Dumneavoastra prin intermediul site-ului www.magdapreda.com, prin utilizarea formularului de rezervare, rezervare drive test sau a formularului de contact.
Orice informatie furnizata de Dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC POWERFUL INSIDE OUT SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Scopul colectarii datelor
Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:
· Pentru a definitiva rezervările şi achiziţiile pe care le-aţi efectuat prin intermediul website-ului nostru, precum si pentru a raspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dumneavoastra.
· Pentru a vă furniza un serviciu personalizat şi de a vă asigura că nu veţi omite nicio ofertă sau informaţie care v-ar putea interesa.
· Datele furnizate sunt obligatorii pentru scopul in care au fost preluate la acel moment, pentru a putea procesa solicitarile si pentru a fi contactat in cazul unei eventuale situatii.
· Intocmirea contractelor, facturilor proforme si fiscale.
· Indeplinirea unor obligatii legale
· Alte scopuri administrative si analize interne.

Transferul datelor cu caracter personal catre terti
SC POWERFUL INSIDE OUT SRL intelege importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre clientii sai, de aceea nu vindem si nici nu distribuim informatii personale catre terte parti.
SC POWERFUL INSIDE OUT SRL transmite informatiile cu caracter personal, conform obligatiilor legale, in cazurile legate de desfasurarea activitatii:
· Agentiei Nationale de Administrare Fiscala
· Altor Organe si Institutii abilitate ale statului
· Serviciului de contabilitate
· Procesatorului de plati prin card
SC POWERFUL INSIDE OUT SRL poate, de asemenea, sa transmita informatii cu caracter personal tertilor in urmatoarele cazuri:
· cu acordul dumneavoastra;
· daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii informatiilor, produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
· in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei, pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC POWERFUL INSIDE OUT SRL doar in masura in care este necesara;
· in cazul in care SC POWERFUL INSIDE OUT SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului operator;
· in cazul in care SC POWERFUL INSIDE OUT SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

Drepturile persoanelor ale caror date cu caracter personal au fost colectate
Persoanele ale caror date cu caracter personal au fost colectate au urmatoarele drepturi:
· dreptul de a fi informate cu privire la identitatea operatorului, in ce scop se prelucreaza datele, cui le-ar putea dezvalui, obligatia furnizarii datelor
· dreptul de acces la date
· dreptul de interventie
· dreptul de opozitie
· dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale
· dreptul de a face plangere la autoritatea natioala de supraveghere (ANSPDCP, www.dataprotection.ro)
· dreptul de a se adresa justitiei

Perioada pentru care sunt pastrate datele cu caracter personal
Avand in vedere ca scopul principal pentru care sunt colectate datele cu caracter personal este reprezentat de procesul de interactiune cu site-ul www.magdapreda.com precum si actiunile de rezervare si achizitie de produse, datele vor fi pastrate pentru perioada necesara pentru derularea acestui proces, pentru interactiunea ulterioara precum si pentru perioada prevazuta de legea fiscala si europeana.

Controlul accesului si securitatea
La cerere, clientii pot fi informati cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal in mod gratuit. Protectia datelor cu caracter personal se face prin diverse metode specifice neprezentate din motive de securitate.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin una dintre metodele din sectiunea Contact.

SECTIUNEA 2 - POLITICA DE CONFIDENTIALITATE (COOKIES)

Ce este un fisier cookie?
Website-ul nostru utilizeaza tehnologia de tip cookie pentru a va oferi un serviciu web mai bun si personalizat, astfel incat sa raspunda nevoilor dvs. Datele stocate de fisierele de tip cookie utilizate pe website-ul nostru nu arata niciodata detalii personale in baza carora sa poata fi identificata o persoana.
Un fisier de tip cookie reprezinta un mic fisier text care este stocat si/sau citit de browser-ul dvs. web pe dispozitivul dvs. (de exemplu: computer, laptop, tableta, smartphone, etc.) in functie de website-urile pe care le vizitati. De asemenea, fisierele de tip cookie fac interactiunea dvs. cu website-urile mai sigura si mai rapida, deoarece acestea isi pot aminti preferintele dvs. (de exemplu: autentificare, limba), trimitand informatiile pe care le contin inapoi la website-ul originar (first-party cookie) sau catre alt website caruia le apartin (third-party cookie), atunci cand vizitati din nou website-ul respectiv utilizand acelasi dispozitiv.

Cum puteti controla fisierele de tip cookie
Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor browser-ului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, sau urmand instructiunile specifice pentru categoriile de cookie-uri din sectiunile urmatoare. In orice situatie, daca dezactivati fisierele de tip cookie, pot aparea probleme legate de utilizarea anumitor parti ale website-ului.
In cazul in care doriti sa eliminati fisierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. si sa configurati browser-ul dvs. web astfel incat sa refuze fisiere de tip cookie, puteti sa utilizati setarile privind preferintele din browser-ul dvs. web. De obicei, puteti gasi setarile de navigare referitoare la fisiere de tip cookie in meniurile “Optuni”, “Instrumente” sau “Preferinte” din browser-ul web pe care il utilizati pentru a accesa website-ul nostru. In functie de browser-ele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fisierele de tip cookie. Pentru a obtine mai multe informatii, va rugam sa accesati link-urile de mai jos:
 Setari de cookie in Internet Explorer
 Setari de cookie in Firefox
 Setari de cookie in Chrome
 Setari de cookie in Safari
 Setari de cookie in Edge
 Setari de cookie in Opera ( https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/)
Pentru a afla mai multe despre fisierele de tip cookie, va rugam sa vizitati https://www.allaboutcookies.org sau consultati  https://www.youronlinechoices.com, pentru informatii suplimentare privind publicitatea comportamentala si viata privata online.

Fisierele de tip cookie utilizate
In baza functiei si scopului pentru care sunt utilizate fisierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate in urmatoarele categorii:
1. Fisierele de tip cookie absolut necesare va permit sa navigati pe website si sa ii utilizati functiile de baza. De obicei, acestea sunt instalate doar ca raspuns la actiunile efectuate de dvs. care echivaleaza cu o cerere de servicii. Aceste fisiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea website-urilor.
2. Fisierele de tip cookie analitice si privind performanta ne permit sa recunoastem si sa numaram utilizatorii si sa colectam informatii despre modul in care este utilizat website-ul (de exemplu, paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des si daca utilizatorul primeste mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajuta sa imbunatatim modul in care functioneaza website-ul nostru, de exemplu, asigurand ca puteti gasi usor ceea ce cautati. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. In ceea ce priveste cookie-urile third-party , perioada de expirare poate sa varieze, iar in unele cazuri poate depasi 2 ani.
3. Fisiere de tip cookie privind functionalitatea sunt utilizate pentru a va recunoaste atunci cand reveniti pe website-ul nostru si ne permit sa va oferim functii imbunatatite si mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferintelor dvs. sau a banner-elor publicitare pe care le-ati vizualizat, afisarea de harti sau a unor embed-uri de filme. Aceste fisiere de tip cookie colecteaza informatii anonime si nu pot urmari navigarile dvs. pe alte website-uri. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
4. Fisiere de tip cookie privind marketing-ul si identificarea publicului tinta inregistreaza vizita dvs. pe website-ul nostru, paginile pe care le-ati vizitat si link-urile pe care le-ati accesat. Vom utiliza aceste informatii pentru a oferi reclame cu oferte mai relevante pentru dvs. si interesele dvs. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecventa cu care puteti vedea o reclama si pentru a ajuta la masurarea eficientei campaniilor publicitare. De asemenea, putem impartasi aceste informatii cu terte-parti (cum ar fi agentii de publicitate) in acest scop. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. In ceea ce priveste cookie-urile third-party, perioada de expirare poate sa varieze si in unele cazuri poate depasi 2 ani.
5. Fisiere de tip cookie privind retelele sociale va permit sa impartasiti pe website-ul activitatea dvs. pe retele sociale, cum ar fi Facebook si Twitter. Aceste fisiere de tip cookie nu sunt controlate de catre noi.
6. Alte tipuri de fisiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Va vom informa prin politicile noastre actualizate daca sunt utilizate orice alte tipuri de cookie-uri.